Effektiv

Reducerar effektivt luftburna partiklar (storlek 0,01-1,0 μm) såsom damm, pollen, rök, allergener, bakterier, virus, mögel, m.m. Den är speciellt effektiv i att rena luften från de minsta partiklarna som anses vara farligast för vår hälsa. Effektiviteten är bevisad av ett flertal oberoende test institut. Läs testerna under Performance på produktsidorna.


Filterfri

Inga dyra filter att byta ut istället en kollektor som du enkelt tvättar ren i vatten och diskmedel vid behov. Att luftrenaren är filterfri sparar dig en massa pengar i jämförelse med om du köper en filterbaserad luftrenare.


Tyst

Mindre än 5 dB. Som jämförelse anses 45 dB hindra och störa daglig aktivitet. De flesta luftrenare har en ljudnivå på 35-80 dB.


Energisnål

Går på bara 12V och förbrukar endast 7W per timme, vilket är betydligt lägre än de flesta luftrenare. Energikonsumtionen är mycket relevant då IonFlow 50 liksom alla luftrenare måste vara på hela tiden för att effektivt hålla nere partikelkoncentrationen.


Ozonfri

0 ppm, ozonnivån är inte ens mätbar och anses därför vara noll. Så vitt vi vet är Lightair den första som lyckats generera en mycket hög koncentration av negativa joner utan att producera ozon som en biprodukt.


Prisbelönt design

Lightair IonFlow 50 har blivit belönad med ett flertal prestigefyllda design priser, bland annat International Design Excellence Awards (IDEA) och Elle Decor Rising Star Award.Lätt att montera, använda och underhålla

Sätt bara i kontakten och låt luftrenaren göra sitt jobb. Det är endast 4 delar att sätta samman och inga rörliga delar som lätt kan gå sönder! Underhållet är enkelt och lättskött då du då och då endast lyfter av kollektorn och rengör den i vatten.


Kompakt

Liten och lättplacerad. Bland de fyra modellerna finns det alltid någon som passar just dig och din miljö.


Miljövänlig

Lightair strävar efter att respektera miljön under produktens hela livscykel.